Home Ukraine Україна — українською Регламентний комітет прокриває Є. Дейдея від слідства – Ю. Луценко

Регламентний комітет прокриває Є. Дейдея від слідства – Ю. Луценко

300
0
SHARE

Регламентний комітет фактично покриває незаконне збагачення народного депутата Євгена Дейдея і допомагає йому уникнути необходності…
КИЇВ. 3 липня. УНН. Регламентний комітет фактично покриває незаконне збагачення народного депутата Євгена Дейдея і допомагає йому уникнути необходності перевірки його можливого незаконного збагачення. Таку думку в коментарі журналістам висловив Генеральний прокурор України Юрій Луценко, передає кореспондент УНН.
“Відбувається зговір для прикриття ймовірного незаконного збагачення. Що зробив комітет? Комітет сьогодні явно покриває народного депутата від того, щоб він відповідав на запитання слідчого, або в даному випадку детектива НАБУ…”, – сказав Ю. Луценко.
Він зазначив, що якщо є сумніви, що відбулася позика, то детективи мають допитати позичальника, а також влаштувати очну ставку. Проте це неможливо зробити, якщо депутат недоторканний.
“Що треба зробити, щоб встановити розміри незаконного збагачення? Вилучити майно народного депутата і передати його на екпсертизу, але це неможливо зробити, якщо депутат недоторканний”, – сказав Ю.

Continue reading...