Регламентний комітет прокриває Є. Дейдея від слідства – Ю. Луценко

308
0
SHARE

Регламентний комітет фактично покриває незаконне збагачення народного депутата Євгена Дейдея і допомагає йому уникнути необходності…
КИЇВ. 3 липня. УНН. Регламентний комітет фактично покриває незаконне збагачення народного депутата Євгена Дейдея і допомагає йому уникнути необходності перевірки його можливого незаконного збагачення. Таку думку в коментарі журналістам висловив Генеральний прокурор України Юрій Луценко, передає кореспондент УНН.
« Відбувається зговір для прикриття ймовірного незаконного збагачення. Що зробив комітет? Комітет сьогодні явно покриває народного депутата від того, щоб він відповідав на запитання слідчого, або в даному випадку детектива НАБУ… », – сказав Ю. Луценко.
Він зазначив, що якщо є сумніви, що відбулася позика, то детективи мають допитати позичальника, а також влаштувати очну ставку. Проте це неможливо зробити, якщо депутат недоторканний.
« Що треба зробити, щоб встановити розміри незаконного збагачення? Вилучити майно народного депутата і передати його на екпсертизу, але це неможливо зробити, якщо депутат недоторканний », – сказав Ю.

Continue reading...