Home Ukraine Україна — українською На модернізацію перших класів Кабмін виділить 1 млрд грн.

На модернізацію перших класів Кабмін виділить 1 млрд грн.

271
0
SHARE

У 100 школах України, де сьогодні пілотується новий стандарт початкової школи, створено усі необхідні умови для навчання дітей за цим стандартом.
КИЇВ. 26 вересня. УНН. У 100 школах України, де сьогодні пілотується новий стандарт початкової школи, створено усі необхідні умови для навчання дітей за цим стандартом. Про це заявила Міністр освіти і науки Лілія Гриневич під час спілкування з директорами шкіл, вчителями, а також батьками дітей, що беруть участь у пілотуванні нового стандарту початкової освіти у Івано-Франківській області. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Міністерства освіти і науки України.
“Я сьогодні мала можливість поспілкуватися з учнями пілотної школи на Франківщині, а також побачити відмінності між освітнім середовищем у пілотних та звичайних класах. Зонування, місце для дитячих речей, парти, які розставлені для роботи у групах, освітні матеріали – усе необхідне для дітей є. Це разюче відрізняється від середовища звичайного класу. Потрібно пам’ятати, що з наступного року всі перші класи будуть навчатись за новим стандартом. Ми передбачили на модернізацію перших класів, з яких у 2018 році стартує Нова українська школа, 1млрд грн у бюджеті. Місцеві органи також матимуть долучитися до створення умов”, – зазначила Лілія Гриневич.

Continue reading...