Home Ukraine Україна — українською Правоохоронці обшукують офіс інформагентства Димінського

Правоохоронці обшукують офіс інформагентства Димінського

266
0
SHARE

У Львові правоохоронці прийшли з обшуками в офіс інформагентства ZIK у справі про смертельне ДТП за участю автомобіля бізнесмена Петра Димінського.
У Львові правоохоронці прийшли з обшуками в офіс інформагентства “ZIK” у справі про смертельне ДТП за участю автомобіля бізнесмена Петра Димінського.
Про це 6 вересня повідомило саме інформагентство .
“ZIK заявляє: правоохоронні органи прийшли з обшуками в офіс Інформагентства та телеканалу у Львові за адресою вул. Вороного, 3. Причиною обшуків є нібито слідчі дії у рамках справи про смертельну ДТП за участі автомобіля, який належить інвестору ZIKу Петру Димінському”, – йдеться у повідомленні.
Як стверджують в агентстві, Димінський був у цьому приміщенні лише один раз – вісім років тому під час відкриття прес-центру.
“Це вже виходить за межі й інакше, як рейдерським захопленням, названо бути не може. Робота телестудії та інформаційного агентства частково заблокована. У діях правоохоронців відсутня будь-яка логіка. Це просто політичне замовлення Авакова і Ко”, – заявив генеральний директор “ZIK” Ігор Туркевич.
Також у повідомленні зазначають, що правоохоронці обшукували офіс Димінського на старій базі футбольного клубу “Карпати”.
Водночас “Українські новини” повідомили, що спецпідрозділ Корпус оперативно-раптової дії проводить обшук в охоронця Димінського Андрія Борща.

Continue reading...