Home Ukraine Україна — українською Петро Порошенко відкрив унікальну для України дитячу лікарню у Дніпрі: фото

Петро Порошенко відкрив унікальну для України дитячу лікарню у Дніпрі: фото

274
0
SHARE

У Дніпрі після капітальної реконструкції відкрили педіатричний корпус Центру матері та дитини імені професора Руднєва, який є першим у країні Центром раннього втручання, де є діагностичне, реабілітаційне та педіатричне відділення. Новини України, Новини Дніпра, Лікування, Петро Порошенко, Діти, Здоров’я, Фотоновини – Телеканал новин 24
У Дніпрі після капітальної реконструкції відкрили педіатричний корпус Центру матері та дитини імені професора Руднєва, який є першим у країні Центром раннього втручання, де є діагностичне, реабілітаційне та педіатричне відділення.
Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровської обласної державної адміністрації.
“Центр матері та дитини – це спільний проект держави та регіону. Це результат моєї програми – децентралізації, коли громада сама визначає свої пріоритети і направляє туди гроші. На повну реконструкцію лікарні було виділено близько 80 мільйонів гривень. Шкода, що поки таких проектів в Україні одиниці. Тут все за євростандартами – від інтер’єру до інноваційного обладнання. Підхід до надання медпослуг малюкам повністю змінений”, – зазначив глава держави.
Петро Порошенко назвав подію гарним початком реформи в медицині та подарував Центру сертифікат на нове обладнання.

Continue reading...