Home Ukraine Україна — українською Озброєні бойовики не пустили ОБСЄ перевірити "гумконвой"

Озброєні бойовики не пустили ОБСЄ перевірити "гумконвой"

211
0
SHARE

ОБСЄ не дали перевірити 10 тентованих вантажівок гумконвою.
Терористи зачинили ворота на територію об’єкту просто перед носом представників місії.
Спостерігачі зафіксували 10 тентованих вантажівок
Представники місії ОБСЄ спробували потрапити на територію, куди прибув 73-й “гуманітарний” конвой із Російської федерації, однак їм це не вдалося, повідомляється в їхньому звіті.
“Команда СММ спробувала прослідувати за автоколоною на територію об’єкту, розташованого на вул. Даргомижського, 4а, у Луганську, проте чотири члени “ЛНР” (двоєз яких були озброєними) не дозволили спостерігачам це зробити, зачинивши ворота, перш ніж автомобілі Місії змогли заїхати”, – зазначають представники місії.
Спостерігачі зафіксували 10 тентованих вантажівок із написом “Гуманітарна допомога від Російської Федерації”, що їхали на захід через підконтрольне “ЛНР” місто Сорокине. Їх супроводжували 3 машини забезпечення та 2 карети швидкої допомоги з російськими номерами, а також 2 автомобілі з написом “Міліція” та 3 звичайні автомобілі з табличками “ЛНР”.
Команді СММ один із бойовиків повідомив, що для огляду “гуманітарки” їм необхідно мати “дозвіл від інших членів “ЛНР”. Зазначимо, що це вже не перша спроба представників ОБСЄ оглянути російську “гуманітарку”.
Читайте також: МЗС України направило РФ ноту протесту через черговий “гумконвой”
У четвер, 25 січня, МНС РФ повідомило про відправку чергового “гумконвою” на окуповані території.

Continue reading...