Home Ukraine Україна — українською Зайцева може бути визнана винною, але є пом'якшувальні обставини, – ЗМІ –...

Зайцева може бути визнана винною, але є пом'якшувальні обставини, – ЗМІ – Телеканал новин 24

261
0
SHARE

В обвинувальному акті зазначено, що Олена Зайцева, яка скоїла смертельний наїзд на людей у Харкові, може бути визнана винною, але для неї будуть пом’якшувальні обставини. Новини України, Аварії та ДТП, Новини Харкова, ДТП у Харкові, Кримінальні новини – Телеканал новин 24
В обвинувальному акті зазначено, що Олена Зайцева, яка скоїла смертельний наїзд на людей у Харкові, може бути визнана винною, але для неї будуть пом’якшувальні обставини.
Про це повідомляє ТСН з посиланням на обвинувальний акт, який є у розпорядженні видання.
У документі зазначено, що швидкість авто Олени Зайцевої складала не менше 80 кілометрів на годину. Тож вона обвинувачена в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть шести осіб, тяжкі і середньої тяжкості травми ще шістьох осіб.
“Зайцева 18.10.2017 року приблизно о 20:43, керуючи технічно справним автомобілем Lexus RX 350 р.н. АХ 0032 ЕС, рухалась вулицею Сумська з боку площі Конституції, наближаючись до перехрестя з вулиці Сумська та провулок Мечникова у Харкові, з перевищенням дозволеної швидкості для руху у населеному пункті, а саме зі швидкістю не менше 80 км/год, діючи необережно, проявила злочинну самовпевненість, не вжила своєчасних заходів для зменшення швидкості руху транспортного засобу аж до його зупинки, при включенні для неї жовтого, а потім червоного заборонених сигналів світлофору, в’їхала на перехрестя, де сталося зіткнення з автомобілем Volkswagen Touareg, р.

Continue reading...