Home Ukraine Україна — українською У Київській обл. госпіталізували з вітрянкою і підозрою на кір 11 військовослужбовців

У Київській обл. госпіталізували з вітрянкою і підозрою на кір 11 військовослужбовців

258
0
SHARE

Серед госпіталізованих військовиків є вагітна жінка
У місті Ірпінь Київської області госпіталізували з вітрянкою та підозрою на кір 11 військовослужбовців. Про це повідомляє прес-служба Київської обласної державної адміністрації.
“До медичного закладу КЗ “Ірпінська цетральна міська лікарня” за медичною допомогою звернулося шість військовослужбовців із вітрянкою та ще п’ятеро з підозрою на кір. Серед хворих є одна жінка, з терміном 36 тижнів вагітності. Нині хворі знаходяться в інфекційному відділенні Ірпінської лікарні”, – йдеться у повідомленні.
При цьому додається, що у зв’язку зі спалахом захворювання на кір і вітряну віспу місцевим Департаментом охорони здоров’я було скликано оперативний штаб, яким було розроблено відповідний план заходів. Зокрема, головному лікарю Ірпінської центральної міської лікарні доручено на місці, де зафіксовано спалах, контролювати епідситуацію серед військових, цивільного населення, у тому числі і дітей.

Continue reading...