Home Ukraine Україна — українською Киянин зі зброєю захопив своїх дітей в заручники – в поліції розповіли...

Киянин зі зброєю захопив своїх дітей в заручники – в поліції розповіли нові подробиці

259
0
SHARE

Конфлікт почався вночі з сімейного скандалу – чоловік раптово почав кричати і схопив саперну лопатку
У квартирі в чоловіка, який сьогодні рано вранці на вулиці Жмеринської взяв в заручники своїх дітей і погрожував позбавити їх життя, виявили арсенал зброї, розповіли в поліції Києва.
Правоохоронці зазначили, що чоловік поводився агресивно, був одягнутий у бронежилет і каску. Постійно погрожував вбивством дітям і правоохоронцям.
“51-річного киянина доставили в управління поліції. З дітьми спілкується психолог. Слідчо-оперативна група проводить огляд квартири: у зловмисника була холодна зброя, саперна лопатка і дві одиниці вогнепальної зброї. Швидше за все, вони призначені для відстрілу гумовими кулями, проте остаточно буде зрозуміло після проведення експертизи”, – повідомив голова столичної поліції Андрій Крищенко.
За словами дружини затриманого, чоловік почав буянити ще вночі, влаштувавши сімейний скандал.
“Ні з того ні з сього вранці, – я спала, – вилив мені на голову дитячий горщик. Я зрозуміла, що він хотів, щоб я встала і бійка була. Я проігнорувала”, – згадує жінка.
Пізніше вона побачила, що чоловік біжить до неї з саперною лопаткою. Жінка, злякавшись, вискочила з квартири в піжамі, після чого чоловік закрив за нею двері.

Continue reading...