Home Ukraine Україна — українською Частини ракети, які впали на шкільну клумбу в Лисичанську, загрози не становлять,...

Частини ракети, які впали на шкільну клумбу в Лисичанську, загрози не становлять, – поліція

249
0
SHARE

Ракета в шкільному дворі Лисичанська: впали снаряди небезпеки не представляють
поліція Луганської області
Частини ракети, які впали на шкільну клумбу в Лисичанську, загрози не становлять. Про це повідомили в прес-службі поліції Луганської області.
“За попередньою інформацією вибухотехніків, на клумбі в дворі школи було виявлено частини снарядів. Ніхто з дітей і інших жителів міста не постраждав. Виявлені частини боєприпасів не становлять ніякої загрози”, – йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, вдень 12 жовтня до чергової частини Лисичанського відділу поліції надійшло повідомлення від місцевих жителів, що вони чули вибух в районі парку. Також заявники повідомили, що щось впало у парку і біля школи. На місце інциденту приїхали співробітники слідчо-оперативної групи та вибухотехніки. Територію було оточено, зі школи евакуювали 682 дитини та викладацький персонал.
Пізніше в коментарі кореспонденту ” 112 Україна ” спікер оперативного командування “Захід” Віталій Крилов повідомив, що в районі лінії розмежування українські військовики помітили два ворожих безпілотники і були змушені задіяти засоби протиповітряної оборони.

Continue reading...