Home Ukraine Україна — українською "Страхітливий інцидент". В одному з найбезпечніших міст США 12 осіб загинули під...

"Страхітливий інцидент". В одному з найбезпечніших міст США 12 осіб загинули під час стрілянини в барі – всі подробиці

232
0
SHARE

У ніч на 8 листопада за місцевим часом в американському місті Таузанд-Окс (штат Каліфорнія) невідомий чоловік відкрив стрілянину на студентській вечірці в переповненому барі, де перебували від 100 до 200 осіб.
У ніч на 8 листопада за місцевим часом в американському місті Таузанд-Окс (штат Каліфорнія) невідомий чоловік відкрив стрілянину на студентській вечірці в переповненому барі, де перебували від 100 до 200 осіб.
Стрілок убив щонайменше 12 осіб, поранив більше десятка, а сам був знайдений мертвим. Його особу встановлюють.
НВ розповідає все, що відомо на даний момент про чергове масове вбивство в США.
Досі каліфорнійське місто Таузанд-Окс, що знаходиться неподалік від Лос-Анджелеса, вважалося одним з найбезпечніших у США. Таузанд-Окс, населення якого складає близько 127 тис. осіб, регулярно входив у топ-10 найбільш безпечних серед американських великих міст.
Місто Таузанд-Окс регулярно входило у топ-10 найбільш безпечних серед великих міст США
Однак події, які розгорнулися в ніч на 8 листопада в місцевому барі Borderline Bar & Grill, напевно позбавлять місто цієї репутації. З 21:00 середи, 7 листопада, до 2:00 четверга тут була запланована людна студентська вечірка з дискотекою, куди з’їхалося понад 100 студентів із навколишніх коледжів та університетів (за даними американських ЗМІ, до 200 осіб). Такі заходи проходили в цьому барі регулярно.
У розпал вечірки невідомий раптово відкрив стрілянину по людях. Очевидці описують його як високого чоловіка міцної статури, який був повністю одягнений у чорне і стріляв з пістолета декількома серіями. У залі почалася паніка, люди намагалися залишити приміщення через вікна та всі можливі виходи.
Перше повідомлення про стрілянину надійшло в поліцію близько 23:20 7 листопада за місцевим часом. Одним з перших на місце події прибув сержант Рон Хелус, заступник шерифа місцевого округу, який відслужив у поліції 29 років і збирався незабаром вийти на пенсію, повідомляє Washington Post.
Нападник убив і його – сержант Хелус помер в лікарні від отриманих поранень через годину після стрілянини. Крім нього, жертвами атаки стали 11 осіб, а також сам нападник – наряди поліції, що прибули трохи пізніше, виявили його мертвим на місці події. Залишається неясним, чи загинув він у перестрілці із Хелусом, чи застрелився сам.
Крім того, близько 12 осіб були госпіталізовані із вогнепальними пораненнями, а ще декільком людям із легкими травмами надали допомогу на місці.
На даний момент особистість злочинця не встановлена – над цим працюють поліція та ФБР, повідомляє CNN.

Continue reading...