Home Ukraine Україна — українською Зеленський вразив: жорсткі вимоги нетипового президента – 24 Канал

Зеленський вразив: жорсткі вимоги нетипового президента – 24 Канал

225
0
SHARE

Україна формалізувала стосунки з Володимиром Зеленським – 20 травня відбулася інавгурація. Новообраний президент у парламенті склав присягу на вірність українському народові, тому від нині Зеленський є гарантом Конституції та Верховним Головнокомандувачем. Новини політики, Новини України, Володимир Зеленський, Розпуск Ради, Публікації, Інавгурація Зеленського, Артем Овдієнко – Телеканал новин 24
Україна формалізувала стосунки з Володимиром Зеленським – 20 травня відбулася інавгурація. Новообраний президент у парламенті склав присягу на вірність українському народові, тому від нині Зеленський є гарантом Конституції та Верховним Головнокомандувачем.
Інавгураційна промова Зеленського стала знаковою та просто фантастичною за змістом! З парламентської трибуни у звернені до української нації він запропонував міністрам Гройсмана добровільно піти у відставку, вимагав негайного звільнення голови СБУ та відправлення генерального прокурора у відставку. Президент вимагав виконати нарешті багаторічну обіцянку, яку українцям давав мало не кожен склад парламенту – скасувати депутатську недоторканність й змінити виборчий кодекс – запровадити відкриті списки та прибрати ганебну “мажоритарку”.

Continue reading...