Home Ukraine Україна — українською "Найбільший економічний проект нашого часу у Європі": Зеленський запросив американський бізнес до...

"Найбільший економічний проект нашого часу у Європі": Зеленський запросив американський бізнес до співпраці

76
0
SHARE

Президент Володимир Зеленський уже запросив американський бізнес співпрацювати з Україною в усіх галузях.
Президент Володимир Зеленський уже запросив американський бізнес співпрацювати з Україною в усіх галузях.
Завдяки хоробрості українських солдатів, які стримують окупантів, і завдяки лідерству США, які об’єднали світ для захисту свободи, Україна бачить, як перемогти в битві із Росією. А після завершення війни так само разом зможемо почати складну роботу з відбудови України і американський бізнес може стати тим локомотивом, який знову витягне вперед глобальне економічне зростання.
Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час свого звернення до учасників зустрічі Національної асоціації торгово-промислових палат штатів, передає пресслужба глави держави.
Президент констатував, що на всій території України, яку тимчасово окупували російські війська, панує грабунок. Усе, що окупанти не знищують, вони крадуть і вивозять до Росії.
“Росіяни крадуть зерно й сільськогосподарську техніку в українських фермерів. Окупанти розбирають фабрики й вивозять обладнання в Росію. Грабують склади, магазини й помешкання людей. І крадуть людей – вони розглядають людей саме як ресурс. Близько 2 мільйонів українців силою вивезені в Росію – депортовані.

Continue reading...