Удар по Грозі на Харківщині: СБУ встановила особи двох чоловіків, які навели російські ракети

116
0
SHARE

За даними відомства, йдеться про двох місцевих жителів, які під час окупації частини Харківщини перейшли на бік російських загарбників
Служба безпеки України заявляє, що «по гарячих слідах» встановила особи двох чоловіків, які скоригували російський ракетний удар по кафе у селі Гроза на Харківщині 5 жовтня.

Як пише у телеграмі пресслужба відомства, йдеться про двох місцевих жителів – 30-річного Володимира Мамона та його молодшого брата 23-річного Дмитра Мамона, які під час окупації частини Харківщини перейшли на бік російських загарбників.

«За це фігуранти отримали «посади» у лавах окупаційного «управління внутрішніх справ військово-цивільної адміністрації Харківської області». Там одного з них призначили «водієм конвойної групи», іншого – «інспектором дорожньо-патрульної служби». Однак напередодні звільнення регіону обидва зрадники разом із родинами втекли до РФ, де продовжили працювати на користь країни-агресора», – повідомляють у спецслужбі.

За даними СБУ, ці чоловіки дистанційно розпочали формувати власну мережу інформаторів на підконтрольній Україні території, під прикриттям дружніх розмов та листувань у месенджері вони випитували у людей відомості про дислокацію Сил оборони та масові заходи на території регіону.

Continue reading...