Американські сенатори ініціювали нові санкції проти Росії

390
0
TEILEN

NewsHub„Це докладний законопроект, який вводить додаткові санкції проти Росії за діяльність проти американських інтересів. Ми були атаковані, нас атакувала Російська Федерація. Це більше не є предметом будь-яких суперечок“, – заявив сенатор-демократ Бен Кардін на прес-конференції у Вашингтоні.
Сенатор уточнив, що санкції торкнуться осіб, причетних до організації кібератак на США, корупції, порушення прав людини, „використання фейкових новин в якості зброї“, збройної агресії проти України та Грузії, військових злочинів у Сирії.
„Ми вводимо додаткові санкції проти фізичних осіб, відповідальних за кібератаки проти нашої країни. Санкції зашкодять їм експортувати, використовувати банківську систему США, використовувати систему державних поставок тут, в Америці“, – підкреслив Кардін, уточнивши, що санкції будуть включати відмову у візах і доступі до банківської системи.
Сенатор-республіканець Джон Маккейн, у свою чергу, заявив, що Конгрес США повинен „припинити дії РФ в Україні та Сирії незалежно від позиції новообраного президента Дональда Трампа“.

Continue reading...