Рубан розповів, через що зірвався обмін полоненими

633
0
TEILEN

Керівник Центру визволення полонених „Офіцерський корпус“ Володимир Рубан стверджує, що через непропуск його в КПВВ „Мар’їнка“ в понеділок…
Керівник Центру визволення полонених також повідомив, що народний депутат України Надія Савченко 24 лютого не перетинала КПВВ „Мар’їнка“
Керівник Центру визволення полонених „Офіцерський корпус“ Володимир Рубан стверджує, що через непропуск його в КПВВ „Мар’їнка“ в понеділок зірвався обмін полоненими, не передбачений Мінськими угодами.
„Сьогоднішній обмін, який повинен був відбутися поза Мінських угод, зірваний, оскільки я не потрапив на ту територію (тимчасово непідконтрольну українській владі – ред.). Він відбудеться, незалежно від того, хто його буде підштовхувати…, обмін буде“, – сказав Рубан у коментарі „Громадське. ТБ“ в понеділок.
Він не відповів на запитання про наступну можливу дату обміну.
Керівник Центру визволення полонених також повідомив, що народний депутат України Надія Савченко 24 лютого не перетинала КПВВ „Мар’їнка“ разом з ним, вони зустрілися вже в Донецьку.
За його словами, мета поїздки 24 лютого – передати в Макіївську колонію полоненим речі та медикаменти, які зібрали їхні родичі.
Як повідомлялося, Служба безпеки України скасувала дозвіл на перетин лінії зіткнення на Донбасі керівнику Центру визволення полонених „Офіцерський корпус“ Рубану.

Continue reading...