Клімкін закликав сенаторів США посприяти в наданні Україні оборонного озброєння

393
0
TEILEN

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін закликав сенаторів США посприяти в наданні Україні оборонного озброєння. Про це він сказав під час…
Також він сказав, що наявна підтримка Сполучених Штатів вже продемонструвала свою ефективність
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін закликав сенаторів США посприяти в наданні Україні оборонного озброєння.
Про це він сказав під час сенатських слухань на засіданні підкомітету з фінансування Державного департаменту закордонних операцій і суміжних програм Комітету з питань асигнувань Сенату США.
„Усі сигнали від нової адміністрації США дають нам велику надію, що підтримка Сполученими Штатами України продовжиться і посилиться“, – сказав Клімкін.
У зв’язку з цим він сказав, що ця подальша підтримка стосується не тільки інтересів України, а стосується інтересів США з точки зору свободи і стабільності ширшого трансатлантичного Альянсу.
З цієї причини, він звернувся до членів підкомітету щодо надання Україні прямої підтримки з низки напрямків.
„Поставка Сполученими Штатами оборонного озброєння і подальша військова і технічна підтримка стане потужним сигналом для Кремля і значно поліпшить здатність України захищати її територію проти російської армії“, – підкреслив Клімкін.

Continue reading...