У Росії етапували українського політв'язня Станіслава Клиха до Верхньоуральська – адвокат

469
0
TEILEN

Адвокат Ілля Новіков повідомив, що незаконно ув’язненого в Росії українця Станіслава Клиха етапували до Верхньоуральська
Адвокат Ілля Новіков повідомив, що незаконно ув’язненого в Росії українця Станіслава Клиха етапували до Верхньоуральська.
“ Станіслава Клиха етапували до Верхнеуральська. Ми поки що не знаємо точно, але судячи з усього – у сумнозвысну Верхньоуральську критку „, – сказано в повідомленні на сторінці адвоката у Facebook.
Новіков зазначив, що про стан, у якому на даний момент перебуває Клих, нічого не відомо, але, можливо, нова інформація з’явиться наступного тижня.
Крім того, адвокат повідомив, що засуджений разом із Клихом Микола Карпюк, який перебуває у Володимирському централі, відмовився від роботи.
“ У зв’язку з цим йому збираються посилити, а можливо, вже посилили режим утримання. Консул планує відвідати його найближчим часом „, – зазначив Новіков.
Нагадаємо, 28 січня Новіков повідомляв, що адвокати і сім’я Станіслава Клиха вже три тижні не мають інформації про місце і умови його перебування .

Continue reading...