Конгресмени США узгодили законопроект про посилення санкцій проти Росії – ЗМІ

268
0
TEILEN

світу від 22 липня
Конгресмени США від обох партій узгодили текст законопроекту про посилення санкцій проти Росії, Ірану і Північної Кореї, голосування відбудеться 25 липня.
Як повідомила в суботу лідер демократичної меншості в Палаті представників Ненсі Пелосі, Конгресмени США від обох партій узгодили текст законопроекту про посилення санкцій проти Росії, Ірану і Північної Кореї, передає Радіо Свобода .
При цьому вона висловила побоювання, що включення до документа нового пункту – про КНДР – може знову викликати процедурну затримку з його прийняттям.
Своєю чергою член сенатського комітету у закордонних справах демократ Бен Кардін заявив, що консенсусу вдалося досягти в ході „інтенсивної дискусії“, і висловив сподівання, що обидві палати Конгресу ухвалять законопроект, а президент Дональд Трамп підтримає прагнення законодавців здійснювати жорсткішу політики щодо Росії.
Тепер за новий варіант документа повинні проголосувати і Палата представників, і Сенат.
Своєю чергою « Голос Америки » з посиланням на видання The Hill інформує, що Палата представників Конгресу США 25 липня розгляне законопроект, що обмежує можливість адміністрації президента Дональда Трампа послабити або скасувати санкції проти Росії.

Continue reading...