Минулої доби бойовики здійснили 44 обстріли, поранено одного захисника

286
0
TEILEN

Найбільш неспокійно було на Донецькому напрямку, на Приморському поранено захисника, на Луганському обстріляли пункт пропуску.
Найбільш неспокійно було на Донецькому напрямку, на Приморському поранено захисника, на Луганському обстріляли пункт пропуску. Впродовж минулої доби, 3 вересня 2017 року, проросійські бойовики здійснили 44 обстріли позицій українських захисників, про що говориться у ранковому зведенні штабу АТО. Вказується, що з них 21 обстріл характеризовано як не прицільний.
Як повідомлялося, до вечора російсько-окупаційні угруповання здійснили 17 обстрілів. Наприкінці доби ситуація на сході України
продовжила загострюватися.
Як і у попередні дні, найбільш неспокійно було на Донецькому напрямку. Тут найбільша кількість вогневих провокацій бойовиків зафіксована поблизу селища Зайцевого. Починаючи з 18 години, бандити 5 разів обстріляли позиції українських військ з озброєння БМП, гранатометів та великокаліберних кулеметів. Також наприкінці доби під ворожим вогнем тричі опинились українські укріплення в Авдіївській промзоні та двічі – біля Майорська.

Continue reading...