На міжнародних авіаційних змаганнях у Чехії переміг український пілот

209
0
TEILEN

Український пілот Олександр Оксанченко взяв приз за найкращий динамічний показ під час міжнародних авіаційних змагань у Чехії. Про це повідомляє прес-центр Збройних сил у Facebook.“Заступник командира з льотної підготовки полковник Олександр Оксанченко підтвердив свій професійний рівень та отримав трофей „За бездоганний найкращий динамічний показ“, – йдеться у повідомленні.
Український пілот Олександр Оксанченко взяв приз за найкращий динамічний показ під час міжнародних авіаційних змагань у Чехії. Про це повідомляє прес-центр Збройних сил у Facebook.
„Заступник командира з льотної підготовки полковник Олександр Оксанченко підтвердив свій професійний рівень та отримав трофей „За бездоганний найкращий динамічний показ“, – йдеться у повідомленні.
Зазначається, що на минулорічному авіапоказі у Чехії Оксанченка також було визнано кращим за виконання фігур вищого пілотажу.
На міжнародному авіапоказі Czech International Air Fest-2017, який відбувся цими вихідними в чеському місті Градець-Кралове, Україну предславлили двома літаками-винищувачами Су-27 та військово-транспортним літаком Іл-76.

Continue reading...