У прокуратурі розповіли нові подробиці вбивства Окуєвої

259
0
TEILEN

Стали відомі деталі вбивства Аміни Окуєвої Кілери випустили по автомобілю півтора десятка куль
Правоохоронці відпрацьовують кілька версій вбивства чеченської військовослужбовця-добровольця Аміни Окуєвої і вже встановили, яким чином кілери змогли покинути місце злочину. Про це в коментарі “ 112 Україна “ заявив прокурор Київської області Дмитро Чибісов.
За його словами, на даний момент триває операція із затримання зловмисників, а слідство відпрацьовує кілька версій вбивства.
„Встановили, яким чином ці особи відходили і наразі відпрацьовується декілька версій. Основні з них – це дії російських спецслужб, інші версії – що це скоєно групою, яка причетна до вчинення злочину щодо нардепа Мосійчука. Операція (по затриманню ще триває), більше того, залучені інші підрозділи і сили для розкриття злочинів. Проводимо низку технічних заходів, по яких ми вже отримали інформацію і проведенні відповідні огляди місцевості, відпрацьовані свідки, територія, камери спостереження“, – заявив він.
Новини за темою: Чеченський опір, Євромайдан і АТО: Чим запам’ятається Народний герой України Аміна Окуєва
Стало відомо, що по автомобілю, в якому знаходилися Окуєва і Осмаєв, випустили півтора десятка куль, п’ять з них потрапили в Окуеву.

Continue reading...