Новини України на сьогодні 18 березня: новини України і світу

448
0
TEILEN

Головні новини України і світу на сьогодні 18 березня. Новини України та новини світу 18.03.2018, що відбувалося за день в Україні та світі читайте на сайті новин України 24tv.ua.
У корейському Пхенчхані відбулася церемонія закриття зимових Паралімпійських ігор. Учасники маршу „Руху нових сил“ мітингували у Києві на Майдані Незалежності за відставку Петра Порошенка. Вони розібрали конструкції, що встановили на замовлення Адміністарції Президента. У Росії відбулися вибори президента РФ. Такими були головні новини 18 березня.
У корейському Пхенчхані на Олімпійському стадіоні сьогодні відбулася церемонія закриття зимових Паралімпійських ігор. Змагання тривали з 9 до 18 березня. У медальному заліку Паралімпіади-2018 першою стала команда США, у якої 13 золотих нагород і 36 в цілому.
Цього року українську збірну у Пхьончхані представили 30 спортсменів: 23 з них брали участь у змаганнях, ще 10 – їхні гайди, люди, які допомагали спортсменам стартувати і пересуватися трасою.
Українці на Паралімпіаді-2018 у Пхьончхані, як і завжди, показали прекрасні результати. Після завершення всіх змагань наша збірна розмістилася на шостому місці у медальному заліку. Українські спортсмени здобули 22 медалі: 7 золотих, 7 срібних та 8 бронзових.
Варто зазначити, що сьогодні, в останній день Паралімпіади-2018, українська команда здобула заключне, сьоме „золото“. Тріумфальною для наших спортсменів стала змішана естафета в лижних перегонах 4х2,5 км. „Золотий“ склад команди: Юлія Батенкова-Бауман, Оксана Шишкова, Людмила Ляшенко та Юрій Уткін. Вони фінішували за 24 хвилини і 31,9 секунди. Найближчий переслідувач – команда з Канади – наздогнала наших спортсменів майже за хвилину. На третьому місці опинилися німці.
Українські медалісти
Українська збірна повернеться із Пхьончхана 20 березня. Їх можна буде зустріти о 12:30 в терміналі F аеропорту „Бориспіль“.
Українська команда здобула сьоме „золото“ в останній день Паралімпіади-2018
В неділю, 18 березня, в Києві на Майдані Незалежності зібралися учасники акції „Руху нових сил“ на акцію з вимогою схвалити новий закон про вибори та з вимогою про відставку Президента України Петра Порошенка. Мітингувальники тримали у руках плакати „Ми за новий закон про вибори“, „Порошенко – це зубожіння, злидні, еміграція“, закреслені портрети президента України та президента Росії Володимира Путіна.
Мітингувальники на Майдані Незалежності
Невдовзі мітингувальники почали розбирати конструкції на Майдані Незалежності.
Мітингувальники на Майдані Незалежності розбирають конструкції, які були встановлені, щоб завадити мітингу, – пише журналіст Богдан Кутєпов.
Нагадаємо, що 17 березня на Майдані Незалежності в Києві на замовлення Адміністарції Президента з’явилися написи на конструкціях на зразок „Ялта – наш“, „Алупка – наш“, „Севастополь – наш“ та інші.

Continue reading...