Вчора окупанти застосовували важку зброю, загинув захисник

213
0
TEILEN

Минулої доби, 12 квітня 2018 року, на сході України російсько-окупаційні війська здійснили 66 обстрілів позицій захисників, на обох напрямках застосовуючи важке озброєння. Є втрати.
Минулої доби, 12 квітня 2018 року, на сході України російсько-окупаційні війська здійснили 66 обстрілів позицій захисників, на обох напрямках застосовуючи важке озброєння. Є втрати. Про це говориться у ранковому зведенні штабу АТО.
Зокрема, на Донецькому напрямку із заборонених Мінськими домовленостями 120-мм мінометів окупанти вели вогонь по українських позиціях в Пісках та Водяному. Міномети калібру 82 мм застосували поблизу Шахти «Бутівка», Талаківки та Водяного, озброєння БМП – неподалік Талаківки та Водяного, а зенітні установки – в районі Опитного та Шахти «Бутівка». Також з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї були обстріляні позиції ЗСУ поблизу Авдіївки, Шахти «Бутівка», Мар’їнки, Опитного, Водяного, Пісків, Павлополя, Кам’янки, Лебединського, Красногорівки, Широкиного та Гнутового. Крім цього, в районі Пісків, Павлополя та Авдіївки вівся снайперський вогонь.

Continue reading...