Хто такий Іван Бубенчик: журналісти дізнались подробиці з життя активіста Майдану (відео)

335
0
TEILEN

Журналісти зібрали дані про активіста Майдану Івана Бубенчика серед його оточення. У правдивість заяв Бубенчика про вбивства правоохоронців на Майдані вірять не всі.
Дружина Івана Бубенчика Вікторія з гордістю показує журналістам нагороди чоловіка, якого підозрюють у вбивстві правоохоронців під час Євромайдану. Каже, державні він не так любить, як народні. Особливо радів, коли йому вручили народного героя, йдеться в сюжеті ТСН.
„Ніколи і нічого я не міг чекати від свого народу, ніж та нагорода… Мене емоції, напевно переповнюють“, – заявляв Бубенчик.
Та на обличчі не сіпнувся жоден м’яз. Вікторія каже, її чоловік – емоційно стриманий і витривалий. Зайвого не говорить і не робить
До Революції гідності Іван Бубенчик керував риболовною школою у Львові. Однак армійське минуле не давало спокою, він вважав, що його військовий досвід неодмінно знадобиться на Майдані. І пішов у 9 сотню самооборони. Андрій Антонищак був сотником. Каже, новина про те, що Івана судять, стала шоком для всіх, хто стояв з ним пліч-о-пліч.
Читайте також Кваліфікація старої підозри Бубенчику є недостатньо обгрунтованою – прокурор
„Свідомо чи несвідомо, помилково чи непомилково заявив, що буцімто у нього була зброя і він стріляв. Я думаю, що ці заяви, які він зробив, зробив з необачності, можливо, з якихось там мотивів героїзму“, – переконує друг.

Continue reading...