Підозрюваного у викраденні мотоцикла брата Найєма затримали

102
0
TEILEN

Поліція затримала підозрюваного у викраденні мотоцикла, що належить братові народного депутата Мустафи Найєма Масі, а також виявила викрадений транспортний засіб. Мотоцикл був викрадений 11 травня…
Поліція затримала підозрюваного у викраденні мотоцикла, що належить братові народного депутата Мустафи Найєма Масі, а також виявила викрадений транспортний засіб. Мотоцикл був викрадений 11 травня з-під стін Апелляційного суду Києва, де розглядалася клопотання захисту осіб, які побили Найєма за кілька днів до цього.
У прес-службі столичної поліції уточнили, що в крадіжці підозрюється киянин 1986 року народження. Він пояснив, що випадково помітив біля будівлі суду мотоцикл, у замку запалювання якого водій залишив ключі. Поліцейські відстежили маршрут викрадача за відеозаписами з камер зовнішнього спостереження і в неділю, 13 травня, затримали його у центральній частині міста.
Із затриманим проводяться слідчі дії. Раніше в поле зору правоохоронних органів він не потрапляв. Викрадений мотоцикл у нього вилучили.
Масі Найєм підтвердив, що поліція знайшла саме його мотоцикл, а також повідомив, що за пару годин до публікації цієї інформації йому кілька разів телефонували невідомі і пропонували викупити викрадений транспортний засіб.

Continue reading...