Новини України сьогодні 20 липня 2018 – новини України і світу

453
0
TEILEN

Головні новини України та світу сьогодні 20 липня 2018. Новини України та новини світу 20.07.2018, що відбувалося за день в Україні та світі читайте на сайті новин України 24tv.ua.
На Житомирщині зіткнулася маршрутка і фура, 10 людей загинули. На Хмельниччині зіткнулися вантажівка та легкове авто, загинула сім’я з трьох людей. В Миколаївській області сталася ДТП за участю вантажівки та мікроавтобусу, загинуло 5 людей. Путін запропонував Трампу провести референдум на Донбасі. Глава МВС Італії заявив, що анексія Криму Росією була законною. Такі головні п’ятниці, 20 липня.
Протягом дня на українських дорогах сталося чотири масштабних смертельних ДТП. У чотирьох ДТП у Миколаївській, Житомирській, Хмельницькій областях та Києві загинуло одразу 21 особа. Ще понад два десятки осіб потрапили до лікарень.
Перша ДТП – на Миколаївщині. Сталася вона близько п’ятої години ранку на 289 кілометрі автодороги „Київ – Одеса“, неподалік селища міського типу Криве Озеро, що на Миколаївщині. Рейсовий мікроавтобус, що рухався за маршрутом „Одеса – Гомель“, зіштовхнувся з вантажівкою, як через несправність стояла з правого боку проїжджої частини.
Внаслідок аварії водій і четверо пасажирів мікроавтобусу загинули на місці, а ще 12 пасажирів з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості були доставлені до лікарні.
Смертельна ДТП поблизу Кривого Озера на Миколаївщині
Пізніше прес-центр ДСНС уточнив, що насправді постраждали 10 осіб, і вони були громадянами Білорусі. Проте як повідомляли білоруські змі, постраждалих було все ж 12.
За словами заступника очільника Нацполіції В’ячеслава Аброськіна, загалом мікроавтобус перевозив 17 пасажирів, а його водій не впорався з керуванням.
Друга ДТП – на Житомирщині. Рейсовий мікроавтобус зіштовнухвся з вантажівкою, як стояла на крайній правій полосі проїжджої частини. У ДТП загинуло 10 осіб (водій та пасажири мікроавтобусу), ще 10 осіб зазнали травм різного ступеня важкості.
Поліція встановила особи чотирьох загиблих у ДТП під Житомиром. Серед загиблих є іноземець – громадянин Грузії.
За інформацією правоохоронців, серед загиблих:
громадянин Грузії, 1962 року народження,
житель міста Полонного Хмельницької області, 1974 року народження (водій маршрутного автобуса),
житель села Гульська Новоград-Волинського району, 2004 року народження,
жителька Києва (уродженка Рівненщини), 1958 року народження.
„Також у медичні заклади Житомира доставлені: жителька Ружинського району Житомирщини, 1993 р.н., житель Новограда-Волинського, 1963 р.н., житель Коростеня, жителька села Гульська Новоград-Волинського району, 1999 р.

Continue reading...