Славія – Динамо: огляд і рахунок матчу 7 серпня 2018

512
0
TEILEN

Славія – Динамо огляд і рахунок матчу – Ліга чемпіонів 2018/19. Славія і Динамо зіграли матч 7 серпня 2018. Огляд матчу Славія – Динамо на 24tv.ua.
Київське „Динамо“ у матчі проти чеської „Славії“ у кваліфікації Ліги Чемпіонів стартувало у єврокубках. Команда провела доволі слабкий матч, але зуміла забити. Та втримати перемогу „Динамо“ не зуміло.
Славія – Динамо 1:1 Голи: Гушбауер, 90+2 (пен) – Вербіч, 82
У цей вечір стадіон у Празі „Еден Арена“ була заповнена вщент. 20 тисяч глядачів прийшли підтримати свою команду (квитки були розпродані за день до матчу). У самому місті в цей день була спека +34 градуси Цельсія. Саме за таких умов „Динамо“ довелося стартувати у єврокубках.
Перший реальний шанс „Динамо“ не зуміло реалізувати вже на третій хвилині. У штрафному майданчику Гармаш віддав пас на Циганкова, а той прострелив на Бєсєдіна. Форвард киян пробивав в дотик, але влучив у ногу воротарю.
„Славія“ відповіла на це своїм моментом біля воріт „Динамо“ і кутовим. Небезпечним він не був, але після нього медична допомога знадобилася голкіперу українського клубу Бойку. У цей час розминатися відправився резервний воротар Бущан. Але все обійшлося. Хоча згодом голкіпер ще раз звертався за допомогою до медиків.
Доволі небезпечно було після навісу Цоуфала, коли головою пробивав Шкода. Форвард „Славії“ виграв позицію у захисників. Однак Бойко зіграв доволі надійно.

Continue reading...