Контррозвідка СБУ вивела з ОРДО колишнього "міністра агрополітики "ДНР". ВIДЕО

317
0
TEILEN

Про це Цензор. НЕТ повідомили в контррозвідці СБУ. Контррозвідці СБУ вдалося встановити, що громадянин України „К“, 1979 р.н., приєднався до незаконних збройних формувань самопроголошеної…
Про це Цензор. НЕТ повідомили в контррозвідці СБУ.
Контррозвідці СБУ вдалося встановити, що громадянин України „К“, 1979 р.н., приєднався до незаконних збройних формувань самопроголошеної республіки у вересні 2014 року і почав активну діяльність усфері розвитку її агропромислового комплексу. Спочатку в складі так званого „Індустріального оплоту Донбасу“, а згодом – погодився на пропозицію ватажка терористів Захарченка і очолив так зване „міністерство агропромислової політики та продовольства ДНР“.
Під кураторством російських спецслужб безпосередньо забезпечував формування штату та подальшу роботу псевдовідомства, налагодження тісної взаємодії з російськими кураторами.
„Міністерська“ кар’єра громадянина „К“ закінчилася через конфлікт із Захарченком. Останній жорстко усував будь-які перешкоди для рейдерського захоплення його близьким оточенням земель сільськогосподарського призначення та закупівлі кінцевої сільськогосподарської продукції за значно заниженими цінами.

Continue reading...