Смерть Захарченка: подробиці та майбутнє "ДНР" – Телеканал новин 24

248
0
TEILEN

Як я вже багато разів писав, ватажок терористичного квазіутворення Сашко Захарченко жив, немов на пороховій бочці. Новини Росії, Новини Донецька, Публікації, Вбивство Захарченка, Олексій Чибісов – Телеканал новин 24
Як я вже багато разів писав, ватажок терористичного квазіутворення Сашко Захарченко жив, немов на пороховій бочці.
Ліквідувати його могли будь-де та у будь-який час. Загрози надходили одразу з трьох сторін – українських спецпризначенців (це вони відправили до пекла „Моторолу“), своїх поганих друзів (той самий „Ташкент“ чи інші лідери бойовиків, вони ж немов павуки у банці), або ФСБшників, із якими він із кумом Сурковим зарубилися за владу у „ДНР“.
Перший варіант можна відмітати, оскільки хлопці, які стежили за Захарченком, кажуть, що українці тут ні до чого. Крім того, вони задокументували те, що сталося, та доповідали про підготовку до акції нагору (самі ці документи, звісно, засекречені). „Ташкента“ теж можна відмітати, бо ж він і сам опинився на тому світі .
А от рука ФСБ тут видна неозброєним оком. По-перше, саме у дусі російських спецслужб було програти кулуарну боротьбу, але ліквідувати свого опонента. По-друге, про причетність спецслужб РФ каже й те, що вибуховий пристрій спрацював саме тоді, коли у автівці супроводу залишились російські ФСБшники, яких до Захара нещодавно приставили за наказом із Москви „для посилення безпеки“ курляйтера. Скоріш за все, саме вони й натиснули на червону кнопку. Тим паче, „Сєпаром“ володів особистий охоронець Захарченка, який пильно стежив, щоб у ресторані не було зайвих людей. Щось там встановити могли тільки люди із допуском.
Сам ватажок терористів отримав не сумісні із життям поранення, але ж, як там кажуть, Захарченко навіть без голови може керувати „ДНР“.

Continue reading...