Підозрюваний в отруєнні Скрипалів Мішкін "Петров" був на Майдані під час революції, – Belligcat

304
0
TEILEN

За даними Belligcat, другий підозрюваний в отруєнні колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки Юлії, полковник ГРУ Олександр Мішкін, був в Україні під час…
За даними Belligcat, другий підозрюваний в отруєнні колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки Юлії, полковник ГРУ Олександр Мішкін, був в Україні під час Майдану, в грудні 2013 року, повідомляє Цензор. НЕТ.
Розслідувачі в загальних рисах розкрили біографію ГРУ-шника.
Згідно з їхніми даними, Мішкін – військовий лікар у званні полковника або підполковника ГРУ. Він закінчив одну з російських елітних військово-медичних академій. Мішкіна готували до служби як лікаря в лавах військово-морських сил.
У Bellingcat вважають, що ГРУ завербувало Мішкіна ще під час навчання. У 2010 році він переїхав до Москви й отримав там ще один паспорт – вже на прізвище „Петров“. Саме Олександром Петровим, „бізнесменом середньої руки“, Мішкін представився під час інтерв’ю на пропагандистському російському каналі „Russia Today“.
З 2011 по 2018 Мішкін часто залишав Росію, користуючись своїм новим прізвищем. Він бував у Придністров’ї і кілька разів – в Україні.

Continue reading...