Росія може ввести проти України дзеркальні санкції – Пєсков

244
0
TEILEN

Прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков заявив про те, що Росія може ввести дзеркальні українським санкціям заходи щодо економічного сектору України, а також юридичних…
Прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков заявив про те, що Росія може ввести дзеркальні українським санкціям заходи щодо економічного сектору України, а також юридичних і фізичних осіб. Пєсков не сказав чи торкнуться санкції всіх громадян України, але зазначив, що українці є братнім народом крім деяких „невдалих представників цього народу“, передає ТАСС.
„Україна приймає заходи і щодо економіки, і щодо юридичних осіб, і щодо фізичних осіб. Тому ні того, ні іншого, ні третього виключати не можна. Указом пропонується уряду розробити відповідний перелік, який буде розроблений“, – заявив Пєсков.
При цьому відповідаючи на питання, чи торкнуться відповідні санкції всіх українців, які перебувають на території РФ, Пєсков зазначив, що президент Володимир Путін „неодноразово говорив, що ми не вважаємо своїм візаві з якихось рестрикцій український народ“.
„Український народ був і залишається братнім народом для Росії, за винятком невдалих представників цього народу, які загрузли в націоналістичних та ультранаціоналістичних настроях“, – заявив вже сам Пєсков.

Continue reading...