Сполучені Штати закликали Україну продовжувати співпрацю з МВФ

319
0
TEILEN

Сполучені Штати Америки закликали Україну продовжувати співпрацю з Міжнародним валютним фондом. США закликали Україну продовжувати втілення економічних реформ.
Читайте також Гройсман розповів, коли Україна отримає новий транш від МВФ
Про це йдеться у спільній заяві за підсумками засідання Комісії стратегічного партнерства Україна-США у Вашингтоні, оприлюдненій на сайті Посольства України в США.
Зокрема, Сполучені Штати підтвердили свої зобов’язання співпрацювати з Україною з метою розвитку її вільної і процвітаючої економіки.
„США висловили підтримку багатьом економічним реформам, які були введені в Україні, закликали продовжувати їх імплементацію та співпрацю з МВФ та іншими партнерами для досягнення міцного, стійкого та інклюзивної економічного розвитку“, – йдеться в заяві.
Також в документі зазначається, що Сполучені Штати та Україна підкреслили важливість роботи Українсько-американської ради з торгівлі та інвестицій для нарощування двосторонньої торгівлі та інвестицій шляхом скасування існуючих бар’єрів у торгівлі, покращення регуляторного середовища та ділового клімату“.

Continue reading...