"Путін цього чекав": Порошенко розповів про підлий план Росії в Азовському морі – 24 Канал

356
0
TEILEN

Президент РФ Володимир Путін чекав, аби українські кораблі під час подій у Керченській протоці 25 листопада відкрили вогонь у відповідь на обстріли з боку російських прикордонників. Для Москви це стало б причиною розпочати велику наземну військову операцію. Новини України, Петро Порошенко, Володимир Путін, Новини Росії, Україна – Росія, Конфлікт в Азовському морі, Водний транспорт, НАТО, Новини політики – Телеканал новин 24
Президент РФ Володимир Путін чекав, аби українські кораблі під час подій у Керченській протоці 25 листопада відкрили вогонь у відповідь на обстріли з боку російських прикордонників. Для Москви це стало б причиною розпочати велику наземну військову операцію.
Про це сказав Президент України Петро Порошенка під час інтерв’ю американському телеканалу Fox News, передає прес-служба глави держави.
Український президент зазначив, що регулярні війська Росії, відкрито, під своїм прапором напали на українське воєнне судно в міжнародних водах.
Це абсолютно неприйнятно. Знову ж таки, нам потрібна єдність, солідарність і дії. Ми повинні покращити співпрацю з НАТО для захисту миру, безпеки, свободи і демократії в регіоні. Нам потрібен пакет санкцій, нам потрібно покращити воєнну і технічну співпрацю, включаючи постачання летальної зброї, яка допоможе нам захистити нашу країну від можливої великої наземної операції, яку ми не виключаємо, що Росія може розпочати в будь-який момент, – заявив Порошенко.

Continue reading...