7 пригод "політтехнолога" Петрова і блогера Барабошка

373
0
TEILEN

Розповідаємо, чим відомий Петров і Барабошко, з ким вони повязані, які замовлення влади виконували раніше та за що їх судять.
29 листопада у справі про нібито домагання до студентки КПІ Наталії Бурейко правоохоронці затримали „політтехнолога“ Володимира Петрова і блогера Олександра Барабошка (він же Крус Крус).
Петрова взяли під домашній арешт. Барабошка заарештували із заставою у 3 млн грн.
Розповідаємо, чим відомий Петров і Барабошко, з ким вони пов’язані, які „замовлення“ влади виконували раніше та за що їх судять.
Вперше в публічному політичному просторі прізвище Володимира Петрова гучно сплило влітку 2009 року. Тоді він був відомим у ЖЖ-просторі під ніком lumpen.
Саме він вів від імені Арсенія Яценюка „Живий журнал“.
Скандал трапився, коли на сторінці Петрова в ЖЖ від імені Яценюка з’явився нецензурний коментар на адресу одного з користувачів:
„И вообщем подхожу я к твоей маме и сс* ей в рот. заступишься за мамочку или промолчишь ссікл**ое га**о? Думаю, что ті промолчишь, потому что ві пи***ры московские всегда молчите когда вам правду говоришь! Бхагагагагагага!!!!“
Тоді lumpen просто забув перелогінитись .
Того ж року, але вже восени, Петров засвітився в так званій „справі педофілів“. Він одним з перших опублікував у своєму ЖЖ лист народного депутата Григорія Омельченка до президента Віктора Ющенка, який став поштовхом для так званої „справи педофілів“ у дитячому таборі „Артек“.
Справа коштувала багато нервів тодішнім депутатам від Блоку Юлії Тимошенко Сергію Терьохіну, Руслану Богдану та Віктору Уколову, яких пов’язали з розбещенням дітей у „Артеку“.
Депутати категорично спростовували свою причетність, а у жовтні 2011 році справу закрили .
Скандал не пройшов марно для депутатів, а Віктор Уколов після нього навернувся у віру й не виключав, що відмовиться від депутатського мандата.
Зараз Уколов, що тоді працював одним з креативників Юлії Тимошенко, співпрацює з Адміністрацією президента Петра Порошенка.
Восени 2012 року Володимир Петров висував свою кандидатуру на виборах до Верховної Ради у 133 окрузі в Одесі.
Головна боротьба в цьому окрузі тоді точилась між одіозним кандидатом від Партії регіонів Ігорем Марковим та сином екс-мера Одеси Олексієм Гончаренком.
Петров разом із вигаданим персонажем у мастці, „героїчним помічником Правдаменом“ спеціалізувалися на тому, щоб зривати заходи Гончаренку та тролити його небаченими у 2012 році провокаціями та ютуб-роликами. Допомагав їм і ще один член їхньої команди, який пізніше став досить відомим телеведучим, Олексій Дурнєв.
Тоді Вова „Люмпен“ запам’ятався навіть не роботою на Маркова, а тим, що у декларації при нульових доходах показав кілька елітних авто .
У часи президентства Віктора Януковича компанія Петрова працювала на Банкову.
Найбільшого розголосу їхня діяльність набула після відомої провокації із морквиною для Яценюка, за яким в той час за не дуже невдале фото закріпилося прізвище „кролик“.
У березні 2013 року об’єднана опозиція проводила свої не дуже ефективні акції непокори в регіонах під назвою „Вставай, Україно“. Перед черговим мітингом у Вінниці до Арсенія Яценюка, який і тоді був лідером „Фронту змін“, підійшов Дурнєв і вручив велику морквину „як символ президентської влади“.

Continue reading...