Скандальні білборди проти Зеленського у Львові: реакція Садового – 24 Канал

251
0
TEILEN

Лідер „Самопомочі“ та мер Львова Андрій Садовий розкритикував провокативні білборди у бік його конкурента на виборах президента 2019 року Володимира Зеленського. Президентські вибори 2019, Скандал, Володимир Зеленський, Новини Львова, Андрій Садовий, Новини України, Новини політики – Телеканал новин 24
Лідер „Самопомочі“ та мер Львова Андрій Садовий розкритикував провокативні білборди у бік його конкурента на виборах президента 2019 року Володимира Зеленського.
Як наголосив політик на своїй сторінці у Facebook, розміщення фейкових чорнушних білбордів – річ неприпустима.
Я можу не погоджуватись з тими чи іншими позиціями Володимира Зеленського. Можу також не хотіти бачити його на посаді Президента. Зрештою, він – мій опонент на виборах. Але я категорично проти того, щоб кандидату в президенти в моєму рідному місті будь-хто говорив „ти не маєш права балотуватись, бо ти – клоун, – зауважив Андрій Садовий.
За його словами, таке у Львові вже трапляється не вперше упродовж багатьох років.
“ Відповідальність несе рекламодавець, і його буде покарано. Такою буде моя реакція і в тому випадку, якщо подібні речі буде застосовано проти Порошенка, Тимошенко чи будь-кого іншого“, – заявив кандидат у президенти.

Continue reading...