Інавгурація Зеленського: як висвітлювали російські ЗМІ та що казали місцеві експерти – 24 Канал

231
0
TEILEN

Пильно стежили за інавгурацією українського президента і в Росії. Навіть транслювали все наживо, а потім почали активно обговорювати перші заяви нового гаранта Володимира Зеленського. Новини Росії, Новини України, Розпуск Ради, Україна – Росія, ЗМІ, Володимир Жиріновський, Володимир Зеленський, Інавгурація Зеленського – Телеканал новин 24
Пильно стежили за інавгурацією українського президента і в Росії. Навіть транслювали все наживо, а потім почали активно обговорювати перші заяви нового гаранта Володимира Зеленського.
Український гімн і вітання „Слава Україні!“ звучали в ефірах найбільших російських телеканалів.
Інавгурація Володимира Зеленського стала топ-новиною і на „Першому“, і на „Росія24“, і на НТВ. На останньому навіть транслювали наживо церемонію президентської присяги у Верховній Раді з перекладом на російську.
Інавгурація Володимира Зеленського
Гучні заяви Зеленського охоче цитували журналісти провладних телеканалів. В першу чергу його обіцянку завершити війну на Донбасі. А також заклик до чиновників не вішати його портрет у кабінетах.
На російському „Першому“ каналі в першу чергу звернули увагу на розпуск президентом Верховної Ради. А от в Кремлівському інформаційному агентстві РІА вирішили пожартувати над цим рішенням Зеленського. Реакція російських ЗМІ на інавгурацію
На думку лідера ЛДПР Володимира Жириновського, таке рішення Зеленського правильне.

Continue reading...