Зеленський на очах у Ляшка порушив карантин

274
0
TEILEN

Президент Володимир Зеленський під час поїздки до Хмельницького в середу, 3 червня, відвідав одне з місцевих кафе і сфотографувався з горнятком кави в залі закладу. …
Президент Володимир Зеленський під час поїздки до Хмельницького в середу,3 червня, відвідав одне з місцевих кафе і сфотографувався з горнятком кави в залі закладу. Ось тільки затверджений урядом план поступового пом’якшення карантину передбачає зняття обмежень на роботу закладів громадського харчування не раніше 5 червня. Зараз же дозволена робота літніх майданчиків і продаж страв та напоїв на винос.
„Крута кава в Хмельницькому! Ароматна і смачна! Перші кафе виходять з карантину, потихеньку оговтуємося від коронавирусной епідемії“, – цитує Зеленського пресслужба Офісу президента.
На опублікованому фото Зеленський сидить за столом в компанії керівника його Офісу Андрія Єрмака, заступника голови ОП Сергія Трофімова, голови Хмельницької ОДА Дмитра Габінета і мера міста Олександра Семчишина. Позаду стоїть заступник міністра охорони здоров’я – головний санітарний лікар Віктор Ляшко.
„Головний санітарний лікар Ляшко записує імена п’яти правопорушників, щоб заявити в поліцію про порушення карантину і оштрафувати кожного на 17 тисяч гривень, а також оштрафувати кафе в Хмельницькому, яке незаконно обслуговує відвідувачів у самому приміщенні“, – прокоментував фото головний редактор видання „Цензор.

Continue reading...