Помер співак Борис Мойсеєв

59
0
TEILEN

Артисту було 68 років, раніше він переніс два інсульти.
У РФ помер відомий співак і танцюрист Борис Мойсеєв. Про це повідомив його артдиректор. Мойсеєву було 68 років. Він давно не з’являвся на публіці, переніс інсульт, після якого так і не відновився повністю. Про це пише „Сьогодні“.
Борис Мойсеєв помер 27 вересня 2022 року. Тіло артиста в його квартирі на Червонопролетарській вулиці в Москві виявив його артдиректор Сергій Горох, коли прийшов його провідати.
Цікаво, що першою у квартиру приїхала ритуальна агентка. Вона викликала швидку, лікарі констатували смерть артиста.
Співак і хореограф народився в білоруському місті Могильові 4 березня 1954 року. Його мати була політв’язнем і відбула термін у колонії, тож народився Борис у в’язниці. Свого батька він не знав. У нього є два старші брати: Анатолій і Маркс.
Хлопчик зростав слабким, і мати віддала його на танці. Тож свою майбутню кар’єру Борис вибрав ще в дитинстві.
Після закінчення школи Борис Мойсеєв навчався в хореографічному училищі в Мінську. Потім вирушив у Київ, звідти переїхав у литовський Каунас, де став балетмейстером оркестру „Трімітас“.
Саме там він заснував своє знамените тріо „Експресія“, запросивши ще двох учасниць. У такому складі Борис розпочав співпрацю з Театром пісні під керівництвом Алли Пугачової. Також він виступав із Лаймою Вайкуле й іншими зірками радянської естради.

Continue reading...