Сцени можна повторити вдома: найкращі еротичні фільми для пристрасного вечора 18+

110
0
TEILEN

Array
Ніщо так не зігріває та зближує двох закоханих людей, як спільний перегляд фільмів, особливо, в осінній прохолодний вечір. Пропонуємо до перегляду найестетичніші та еротичні фільми, які допоможуть вам розслабитися та провести вечір з пристрастю.
У голлівудських фільмах є чимало відвертих сцен, які захочеться повторити вдома з другою половинкою. А режисери намагаються так підібрати акторів, щоби сексуальний потяг зіграти максимально природньо.“Із широко заплющеними очима“, 1999 рік
У цьому фільмі глядачі побачать максимально відверті сцени та ефектні роздягання подружньої пари, яку зіграли Ніколь Кідман та Том Круз. Головна героїня ніяк не може наважитися поділитися з чоловіком своїми сексуальними фантазіями, однак цей момент настає, і вона переборює свої страхи. Чоловік тим часом думає, що дружина „перегоріла“ та знаходить насолоду в елітному клубі, де панує розпуста та оргія. Це абсолютно змінює життя Аліси та Білла.
„Із широко заплющеними очима“: дивіться трейлер онлайн (18+)
„Ескорт“, 2015 рік
Ця стрічка призначена для осіб, які точно досягли 18-річного віку. Пікантна та нетривіальна комедія розповість історію проститутки Наталі, яка добре заробляє на життя і готова задовольнити будь-кого.

Continue reading...