Відбито атаки ворога біля 14 населених пунктів

123
0
TEILEN

Противник продовжує продовжувати наступальні дії на Лиманському та Бахмутському напрямах та намагається покращити тактичне становище на Куп янському та Авдіївському.
Противник продовжує продовжувати наступальні дії на Лиманському та Бахмутському напрямах та намагається покращити тактичне становище на Куп’янському та Авдіївському.

Генеральний штаб ЗСУ опублікував зведення з військового вторгнення РФ в Україну станом на ранок 31 грудня – останнього дня року та 311-ї доби широкомасштабного вторгнення.
„За минулу добу противник завдав 5 ракетних і 29 авіаційних ударів. 26 авіаударів ворога прийшлося по цивільній інфраструктурі. Зокрема, окупанти застосували 10 БпЛА Шахед-136, але всі вони були збиті. Крім того, противник здійснив 80 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, постраждали і мирні населені пункти „, – йдеться у ранковому зведенні.
Противник і далі продовжує наступальні дії на Лиманському та Бахмутському напрямах та намагається покращити тактичне становище на Куп’янському та Авдіївському.
„За минулу добу наші воїни відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Стельмахівка, Невське, Червонопопівка і Білогорівка Луганської області та Соледар, Білогорівка, Бахмутське, Підгородне, Бахмут, Кліщіївка, Нью-Йорк, Красногорівка, Кам’янка, Авдіївка Донецької області“, – зазначають у Генштабі.
На Сіверському та Слобожанському напрямках артилерійських та мінометних обстрілів зазнали райони населених пунктів Орликівка, Семенівка, Залізний Міст, Буда-Вороб’ївська Чернігівської області; Ходине, Атинське, Запсілля, Велика Рибиця, Покровка, Рясне, Попівка на Сумщині, а також Глибоке, Мороховець, Зелене, Тернова, Стариця, Гатище, Вовчанськ, Бочкове, Нестерне, Вільхуватка, Чугунівка і Зарубинка Харківської області.

Continue reading...