ISW: путін затягуватиме війну для втілення своїх імперіалістичних цілей

97
0
TEILEN

Президент росії владімір путін створює умови для затяжної завойовницької війни в Україні.
Президент росії владімір путін створює умови для затяжної завойовницької війни в Україні.
На зустрічі з членами Ради при президентові рф з розвитку громадянського суспільства і прав людини (РПЛ) путін зазначив, що „спецоперація“ в Україні може бути „тривалим процесом“ і що придбання нової території є важливим результатом цього процесу для росії.
путін вигідно порівняв себе з російським царем петром першим, зазначивши, що росія тепер контролює Азовське море, за яке також боровся петро перший.
В ISW зазначають, що це посилання на російську імперську історію явно визначає нинішні цілі путіна в Україні як відверто імперіалістичні.
путін налаштовує російську внутрішню аудиторію на очікування затяжної, виснажливої війни в Україні, яка, як і раніше, спрямована на завоювання додаткових українських територій.
Російський інформаційний простір позитивно відреагував на твердження путіна і створив додаткові умови для затягування війни, а один мілблогер порівняв Україну із Сирією та зазначив, що російські війська почали здобувати значущі перемоги на полі бою тільки через роки після початку операції.

Continue reading...