ЄС хоче до саміту з Україною ухвалити десятий пакет санкцій проти рф: ЗМІ дізналися, що у списку

128
0
TEILEN

У Брюсселі прискорюють роботу над 10-м пакетом санкцій проти росії. Нові обмеження ЄС стосуватимуться і білорусі. За інформацією джерел …
КИЇВ. 12 січня. УНН. У Брюсселі прискорюють роботу над 10-м пакетом санкцій проти росії. Нові обмеження ЄС стосуватимуться і білорусі. За інформацією джерел PAP, держави-члени хочуть ухвалити новий пакет до саміту ЄС-Україна, запланованого на початок лютого в Києві, пише УНН.
Останніми днями у Брюсселі набирає обертів робота над черговим пакетом, і про це у вівторок говорила голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн. За словами джерел видання, за цією риторикою слідує конкретика. Це підтвердив в інтерв’ю PAP постійний представник Польщі у ЄС Анджей Садось.
«Робота справді прискорилася. Польща серед групи країн-однодумців нині вносить пропозиції щодо подальших санкцій. Посилення існуючих обмежень – це теж постійний процес», – сказав він.
За словами одного з дипломатів ЄС, причиною прискорення є майбутній саміт ЄС-Україна, а річниця початку війни, що наближається, також є каталізатором.

Continue reading...