Вибухи на "Мачулищах" у Білорусі й літак-розвідник, що більше не полетить: все, що відомо

98
0
TEILEN

Array
Росія використовує авіабазу „Мачулищі“, щоб обстрілювати Україну ракетами. Вранці 26 лютого на аеродромі пролунали вибухи.
На летовищі могли підірвати російський військовий літак радіолокаційного виявлення та управління А-50.Що відбулося після вибухів
Про вибухи на „Мачулищах“ повідомляли місцеві мешканці. Згідно з різними джерелами, люди чули щонайменше два вибухи між 8:00 та 9:30 ранку. Також є повідомлення про можливий вибух вночі.
Після інциденту на околиці аеродрому „Мачулищі“ активізувалася Державтоінспекція та внутрішні війська. Працівника ДАІ зупиняли машини, перевіряли документи та багажники водіїв у кількох місцях навколо аеродрому. Крім того, очевидці фіксували рух МАЗів внутрішніх військ Білорусі до аеродрому.Руйнування й причетність партизан
За інформацією білоруської ініціативи ByPol, на „Мачулищах“ є пошкоджений російський військово-транспортний літак. Зазначили, що на летовищі часто приземлюються російські військово-транспортні літаки, які доставляють або забирають техніку.
За даними білоруських моніторингових каналів, руйнування також отримала снігоочисна техніка.

Continue reading...