Росія готується до наступу на кількох ділянках: зведення Генштабу за 2 лютого

96
0
TEILEN

У Генеральному штабі ЗСУ оприлюднили зведення ситуації на фронтах станом на вечір 2 лютого
У Генеральному штабі ЗСУ оприлюднили зведення ситуації на фронтах станом на вечір 2 лютого. На триста сорок четверту добу протистояння російські окупанти продовжують активну розвідку та підготовку до наступу на окремих напрямках, посилюючи своє військо.
Про це повідомляє Генштаб ЗСУ на Facebook-сторінці.
Читайте також: Західні аналітики назвали три ключові етапи війни в Україні
Зараз, за інформацією Генштабу, тривають наступальні дії на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках. При цьому противник зазнає великих втрат у живій силі. На решті напрямків окупанти обороняються.
За добу росіяни завдали два ракетних удари по цивільній інфраструктурі Краматорська на Донеччині, через що пошкодилися житлові будинки, дитяча поліклініка, школа, гаражі та автівки, постраждали мирні люди.
Також було завдано три авіаудари, більш ніж 15 обстрілів з РСЗВ, зокрема, по цивільних об’єктах н. п. Комишани Херсонської області. Отримали поранення четверо людей, зокрема п’ятирічна дитина. Також окупанти уразили цивільну інфраструктуру Очакова на Миколаївщині.
Залишається високою загроза подальших російських авіа- та ракетних ударів по території України.
Волинський, Поліський, Сіверський та Слобожанський напрямки: ситуація без істотних змін, наступальних угруповань не виявлено.

Continue reading...