Ворог не залишає надій оточити Бахмут: зведення Генштабу на ранок 10 березня

98
0
TEILEN

За даними Генштабу, ЗСУ за минулу добу відбили понад 100 атак російських окупантів, зокрема в напрямку Бахмута
380 доба повномасштабної російсько-української війни: Збройні Сили України відбили 102 атаки російських окупантів, які зосередили свої зусилля на наступні на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках.
Про це повідомили у зведенні Генштабу ЗСУ станом на ранок 10 березня.
За минулу добу окупаційне військо РФ здійснило пуск 95 ракет різного базування, з них 34 ракети знищили силами ППО. Разом з цим ворог завдав 31 авіаційний удару зокрема, з використанням 8 БпЛА типу Шахед-136, половину яких збили. Також росіяни здійснили 65 обстрілів з РСЗВ.
Читайте також: ЗСУ готуються до масштабного наступу: експерт озвучив важливі деталі
На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без змін. РФ зберігає військову присутність на білоруській території, проте формування наступальних угруповань не виявлено. Водночас ворог продовжує робити інженерне обладнання місцевості у прикордонних районах Курської області. Протягом минулої доби окупанти обстріляли з артилерії Єліне Чернігівської області; Середина-Буда і Атинське – Сумської та Козача Лопань, Стрілеча, Красне, Вовчанськ і Бологівка на Харківщині.

Continue reading...