Зеленський підписав санкції проти космічної галузі рф та комуністів

198
0
TEILEN

Усі події в Україні та світі за останній час, найголовніше, огляди, аналітика та прогнози, читати українською
Президент Володимир Зеленський своїми указами увів у дію рішення РНБО про застосування персональних, спеціальних, економічних та інших обмежувальних заходів проти 40 фізичних та 382 юридичних осіб, пов’язаних з росією.

Про це повідомляється на сайті Офісу президента України.

Згідно з документами, президент ввів в дію рішення РНБО від 22 квітня 2023 року проти фізичних осіб – громадян РФ, Швейцарії, Ірану та Республіки Малі. Всього в списку 40 осіб.

Серед таких громадян Малі – президент гуманітарної комісії Бюро регіональної адміністрації та управління Кідаль Ахмед Аг Альбачар, заступник керівника персоналу регіональної координації Оперативного механізму координації в Гао Махрі Сіді Амар Бен Даха, депутат парламенту Мохамед Улд Маталі та шейх Мохамед Усман Аг Мохамедун.

Проти громадян Малі санкції запроваджено до 31 серпня поточного року, вони передбачають блокування активів, призупинення транзиту та видачі віз, а щодо решти підсанкційних осіб – санкції введенні на 10 років, і вони передбачають також повне припинення торговельних операцій, анулювання ліцензій і договорів, заборону на участь у приватизації та придбанні землі в Україні і передання технологій.

Continue reading...