Усе залежить від виду техніки: як швидко Захід зможе допомагати ЗСУ з бронекулаками

97
0
TEILEN

Array
Для перемоги Україні досі необхідна підтримка партнерів. Втім постачання деяких видів техніки не може бути швидшою, ніж того б хотілося.
Про це 24 Каналу розповів військово-політичний оглядач групи „Інформаційний спротив“ Олександр Коваленко. За його словами, кількість військової техніки, яку Україні можуть відправити в майбутньому залежить від багатьох факторів.
За підсумками 11 засідання у форматі „Рамштайн“ глава Пентагону Ллойд Остін повідомив, що лише за кілька місяців контактна група поставила Україну понад 230 танків, понад 1150 броньованих машин, а також іншого обладнання та боєприпасів для підтримки 9 нових бронетанкових бригад. Різні категорії танків постачають по-різному
Терміни нових поставок військової допомоги Україні залежать від того, про яку саме техніку мовиться.
Якщо ми говоримо про танки, то з ними усе не так просто. Є танки ще радянського зразка: Т-72 і М-1, які нам продовжують постачати, зокрема у місцевих модифікаціях. Наприклад, польський PT-91 Twardy,
– зазначив Олександр Коваленко.
Це така номенклатура, яка є в наявності на складах, тобто їх ще постачатимуть. Натомість є інша номенклатура, до прикладу танки Leopard-2, яких достатньо багато в Європі.

Continue reading...