У Генштабі розповіли про ситуацію на фронті

90
0
TEILEN

РФ зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар їнському напрямах.
РФ зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямах.
ЗСУ за минулу добу відбили60 атак РФ на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Про це повідомляє Генштаб у ранковому зведенні 8 квітня.
Зазначається, що за минулу добу росіяни завдали двох ракетних та 35 авіаційних ударів, здійснили понад 40 обстрілів із реактивних систем залпового вогню.
За даними Генштабу, на Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках оперативна обстановка без істотних змін, ознак формувань наступальних угруповань противника не виявлено. РФ продовжує зберігати військову присутність у прикордонних з Україною районах Курської та Бєлгородської областей. У прикордонних районах Курської області продовжується інженерне обладнання місцевості.
На Куп’янському напрямку ворожих обстрілів зазнали населені пункти Тополі, Фиголівка, Дворічна, Западне, Крохмальне, Гусинка, Кіндрашівка Харківської області та Новоселівське – Луганської.

Continue reading...