Атака на Бєлгородську область: що вона означає і чи буде продовження

156
0
TEILEN

Атака на Бєлгородську область – це сигнал росіянам, що війна, яку вони розпочали, може прийти і в їхні домівки. Експерти назвали причини боїв на території рф
Агресору доведеться розосередити сили по всьому периметру українського кордону
У Бєлгородській області рф 22 травня почалися бойові дії. У Грайворонському окрузі лунали вибухи та стрілянина, нібито відбувся штурм КПП „Грайворон“. Як повідомили у Головному управлінні розвідки Міноборони України, це легіон „Свобода Росії“ і „Російський добровольчий корпус“ (РДК), що протистоять путінському режиму, проводять спецоперацію на території Бєлгородщини зі створення смуги безпеки для захисту українців, які живуть у прикордонних областях і потерпають від обстрілів з боку рф.
Ситуація більш, аніж заплутана, і, з огляду на туман війни, конкретику ми дізнаємося не скоро. Але „Телеграф“ намагався розібратися в тому, що відбувається, за допомогою експертів.
Військовий експерт, полковник ЗСУ Владислав Селезньов звертає увагу, що РДК не вперше проводить такі інформаційно-силові акції. Раніше, нагадує він, таке відбувалося на території Брянщини. Тепер настала черга Бєлгородської області, звідки ведуться обстріли української території.
„Хлопці з легіону „Свобода Росії“ і РДК таким чином намагаються достукатися до сердець і розумів росіян. Даючи зрозуміти, що продовження життя при узурпаторському режимі, що зважився на повномасштабну війну, веде до катастрофи саму ж росію. Обрізає всі перспективи стабільного розвитку цієї держави. Якщо нічого не змінювати, причому терміново, попереду – лише важкі, темні часи. І чим далі, тим вони будуть важчими та темнішими”, – пояснює Владислав Селезньов.
За його словами, варіант перетворення росії на величезну Північну Корею, яка нещадно перемелює своїх громадян, промальовується все чіткіше. Тому, зазначає полковник, за допомогою наявних сил та засобів, представники легіону „Свобода Росії“ та РДК намагаються донести ці посили до звичайних жителів росії.
Експерт звертає увагу, що опозиційні путінському режиму військові формування, які складаються з росіян, не воюють проти мирного населення.
„На відміну від представників російської регулярної армії та всякого роду ПВК, яких наплодилося на території рф останнім часом чимало. Тут не „вагнерівцями“ єдиними, — підкреслює Владислав Селезньов. — Так, є зіткнення з російськими прикордонниками, так, останні зазнали втрат. Але це очевидно: тих, хто воює за путіна, в ім’я путіна, захищаючи його режим, хлопці з РДК та легіону „Свобода Росії“ знищують, місія у них цілком шляхетна – розбудити російський народ від сплячки, в якій той перебуває понад 30 років.

Continue reading...